注册 登录  
 加关注
   显示下一条  |  关闭
温馨提示!由于新浪微博认证机制调整,您的新浪微博帐号绑定已过期,请重新绑定!立即重新绑定新浪微博》  |  关闭

孙广趁教育教学工作室

真实记录教育教学工作

 
 
 

日志

 
 

What Is English? 什么是英语?  

2010-11-09 08:41:03|  分类: 资源推荐 |  标签: |举报 |字号 订阅

  下载LOFTER 我的照片书  |
    什么是英语?这似乎是个简单的问题。但是学了这么多年英语,你或许还在思考这个问题,甚至对这个问题感到困惑。

    亲爱的朋友们,今天我要和大家一起分享的就是一顿关于“什么是英语”的听觉盛宴!只要你跟着我们的美国专家反复操练这段音频,你一定会对英语有一个全新的认识。这段优美纯正的英语一定能让你爱上英语!

 

What Is English? 什么是英语? 

 

English is an international language.

English is a powerful weapon.

English is a beautiful companion.

English is a useful tool.

英语是国际语言。

英语是有力武器。

英语是美丽伴侣。

英语是有用工具。


English is not a headache.

English is not a burden.

  English is not a torture.

English is not a boring subject.

英语不会令人头疼。

英语不是负担。

英语不是折磨。

英语不是一门无聊的学科。


English is exciting, charming, and challenging.

English is energizing, stimulating, and fascinating.

English is a piece of cake.

I can totally conquer English.

I will use English.

I will love English.

 I will live in English.

I am no longer a slave to English.

I am its master.

英语激动人心、充满魅力的、富有挑战性。

英语让人充满活力、备受鼓舞、令人陶醉。

英语易如反掌。

我可以彻底攻克英语。

我会使用英语。

我会热爱英语。

我将活在英语的世界里。

我不再是英语的奴隶。

我是英语的主人。 

I believe English will become my faithful servant and lifelong friend.

I believe speaking good English will definitely change my life.

So from now on,

I will treat English as my friend.

I will enjoy every minute of mastering English.

I will look for every chance to speak English.

I will practice English as crazily as possible every day!

我坚信英语将成为我忠实的仆人和一生的朋友。

我坚信说一口流利的英语将会改变我的一生。

所以从现在开始,

我会把英语当成朋友。

我会享受掌握英语的每一分钟。

我会寻求每一个机会来说英语。

我会每天都尽可能疯狂地操练英语!

  评论这张
 
阅读(849)| 评论(0)
推荐 转载

历史上的今天

在LOFTER的更多文章

评论

<#--最新日志,群博日志--> <#--推荐日志--> <#--引用记录--> <#--博主推荐--> <#--随机阅读--> <#--首页推荐--> <#--历史上的今天--> <#--被推荐日志--> <#--上一篇,下一篇--> <#-- 热度 --> <#-- 网易新闻广告 --> <#--右边模块结构--> <#--评论模块结构--> <#--引用模块结构--> <#--博主发起的投票-->
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

页脚

网易公司版权所有 ©1997-2017